Ecstasy

To Ecstasy αποτελεί το κορυφαίο χειροποίητο στρώμα της συλλογής μας.
Ecstasy

To Ecstasy αποτελεί το κορυφαίο χειροποίητο στρώμα της συλλογής μας.

Το 100% Visco-cotton  ύφασμα σε συνδυασμό με το μαλλί καμήλας και με το βαμβάκι προσδίδει μοναδική αίσθηση φυσικότητας και ευεξίας.

Το φυσικό Latex και τα supermicrosprings 1005/sqm στον σκελετό προσφέρουν τέλεια ελαστικότητα, υψηλή άνεση και ευχάριστο αίσθημα ευεξίας σε κάθε ξύπνημα.

Τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι τοποθετημένα σε θήκες από ειδικό υφασμάτινο υλικό (ANTI NOISE TISSUE) που δεν φθείρεται και δεν δημιουργεί τριγμούς και θορύβους κατά την διάρκεια του ύπνου.

Χαρακτηριστικά στρώματος

Ecstasy
Σκληρότητα
Ecstasy
Ecstasy
Πάχος

~35εκ

Ecstasy
Όψεις

2

Ecstasy
Επίπεδα

8

Ecstasy
Σκελετός
7-ZONE SUPER-MICRO POCKET SPRINGS
Ecstasy
Ελατήρια

~2900

Ecstasy
Περιμετρική στήριξη
BOX SYSTEM κατά βύθισης με SUPPORT HD
Ecstasy

Δυνατότητα κατασκευής διαφορετικής σκληρότητας

Ecstasy

Ανατομικό στρώμα με σκελετό ανεξάρτητων ελατηρίων

Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy

Ανάλυση χαρακτηριστικών στρωμάτων

VISCOSE COTTON LUX FABRIC

To visco-cotton είναι ένα πολυτελές πλεκτό ύφασμα. Η ύφανσή του με βαμβάκι το καθιστά απόλυτα φυσικό και η επεξεργασία του με Βισκόζη το προσδίδει απαράμιλλα
χαρακτηριστικά απαλότητας και άνεσης . Είναι επεξεργασμένο με τις καλύτερες αντιβακτηριακές επεξεργασίες και καπιτοναρισμένο με φυσικά υλικά.

COTTON

Βάτα από βαμβάκι μεγάλης αντοχής, θερμικά επεξεργασμένη στους 170°C, για απαλλαγή από ακάρεα και βακτήρια. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Αποβάλλει την υγρασία, και κρατά σταθερή την θερμοκρασία του σώματος. Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της επεξεργασίας δίνουν στο προϊόν υψηλά πρότυπα υγιεινής. ECO LABELED.

EDEN FIBER

Λευκή υποαλλεργική βάτα, ανώτερης ποιότητας που χρησιμοποιείται στην καπιτονέ δομή του στρώματος.

Αποτελείται από ίνες με δικτυωτή μικροδομή και επομένως επιτρέπει  την καλύτερη  ροή αέρα είναι πιο αναπνεύσιμη από οποιοδήποτε διαστελλόμενο υλικό. Τα στρώματα που κατασκευάζονται με την εν γένει αδιάβροχη υγρασία και προάγουν την ανταλλαγή θερμότητας του σώματος για μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο.

Η πρωτογενής πρώτη ύλη είναι μια μη τοξική, υποαλλεργική παρθένη ίνα. Το προϊόν συμμορφώνεται με τα πρότυπα ανθρώπινης οικολογικής ασφάλειας που ορίζει το σύστημα OEKO-TEX STANDARD 100.Δεδομένου ότι δεν περιέχει ρητίνες, κόλλες ή χημικά πρόσθετα, είναι εντελώς άοσμο.

Η EDEN  είναι βάτα με βραδυφλεγή επεξεργασία για πυρκαγιά κατηγορίας 1-IM σύμφωνα με το UNI 9175, το οποίο είναι απολύτως ασφαλές και συμβατό με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

LATEX FOAM

Νέας γενιάς οικολογικό αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με αφρό Latex. Χρησιμοποιείται στην καπιτονέ επεξεργασία του υφάσματος σε διάφορα ύψη.

Προσδίδει στο στρώμα εξαιρετικές ανατομικές ιδιότητες & αγκαλιάζει απαλά το σώμα.

i-LATEX

Αφρός από 100% φυσικό καουτσούκ. 
Έχει άριστες  αντιμικροβιακές και υποαλλεργικές ιδιότητες. Το LATEX είναι μια ουσία που εξάγεται από το εργοστάσιο της Hevea Brasiliensis κόβοντας το φλοιό για να μαλακώσει το γαλακτώδες υγρό που εκκρίνει. Ο αφρός λατέξ προέρχεται από τον βουλκανισμό του γαλακτικού υγρού. Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες, αυτό το υλικό μπορεί να επιλύσει πολλά αλλεργικά προβλήματα που γίνονται όλο και πιο συχνά καθημερινά. Η φυσική ελαστικότητα του λατέξ του επιτρέπει να προσαρμόζεται, κατά σημείο, σε οποιαδήποτε θέση του σώματος, έτσι ώστε να διατηρείται με εμφανή ορθοπεδικά πλεονεκτήματα.

FELTRO COTTONE

Βαμβακερός σκληρός τάπητας θερμικά επεξεργασμένος στους 210c. Οικολογικό προϊόν, ECO LABELED.
Προσφέρει μόνωση και ενίσχυση μεταξύ των ελατηρίων και των επιφανειακών υλικών. Παρέχει ορθοπεδική στήριξη και αντοχή στο στρώμα. Ιταλικής προέλευσης.

SUPPORT HD

Αφρώδες Υλικό Υψηλής πυκνότητας για περιμετρική στήριξη του στρώματος. Εξασφαλίζει σταθερότητα και στιβαρότητα  του σκελετού.

7 ZONE SUPER-MICRO POCKET SPRINGS

Σκελετός ελατηρίων μεγάλης πυκνότητας . Είναι η επανάσταση στην κατασκευή κλασικών ανεξάρτητων ελατηρίων.
Οι θήκες είναι συνδεδεμένες  μεταξύ τους μόνο στην μέση εξασφαλίζοντας την ανεξάρτητη κίνηση του κάθε ελατηρίου και προσδίδουν στο στρώμα μοναδικές ανατομικές ιδιότητες.

Η πάρα πολύ μεγάλη πυκνότητα 2900 ελατήρια σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό anti noise tissue τον καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο