Emozione

Βιώστε μια αποφασιστική, ακριβή και απόλυτα ελαστική υποστήριξη
Emozione

Το να κοιμάστε στο EMOZIONE σημαίνει να βιώσετε μια αποφασιστική, ακριβή και απόλυτα ελαστική υποστήριξη. Η ψυχή του, αποτελούμενη από το καινοτόμο σύστημα με ~850 7-ζωνικά ανεξάρτητα ελατήρια, σύστημα POCKET Box και PHYSIOmemo, προσφέρει μια ακριβή και εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε περιοχή του σώματος, δίνοντας μια ισορροπημένη άνεση και ευχάριστη αίσθηση ύπνου.

Τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι τοποθετημένα σε θήκες από ειδικό υφασμάτινο υλικό (ANTI NOISE TISSUE) που δεν φθείρεται και δεν δημιουργεί τριγμούς και θορύβους κατά την διάρκεια του ύπνου.

Χαρακτηριστικά στρώματος

Emozione
Σκληρότητα
Emozione
Emozione
Πάχος

~31εκ

Emozione
Όψεις

2

Emozione
Επίπεδα

7

Emozione
Σκελετός
7 ZONE POCKET SPRINGS
Emozione
Ελατήρια

~850

Emozione
Περιμετρική στήριξη
BOX SYSTEM κατά βύθισης με SUPPORT HD
Emozione

Δυνατότητα κατασκευής διαφορετικής σκληρότητας

Emozione

Ανατομικό στρώμα με σκελετό ανεξάρτητων ελατηρίων

Emozione
Emozione
Emozione

Ανάλυση χαρακτηριστικών στρωμάτων

SILK COTTON FABRIC

Ύφασμα με βαμβακερή και υποαλλεργική επεξεργασία και πιστοποίηση ECO-TEX. Η απαλή του επιφάνεια προσδίδει άνεση στον ύπνο.

COTTON

Βάτα από βαμβάκι μεγάλης αντοχής, θερμικά επεξεργασμένη στους 170°C, για απαλλαγή από ακάρεα και βακτήρια. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Αποβάλλει την υγρασία, και κρατά σταθερή την θερμοκρασία του σώματος. Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της επεξεργασίας δίνουν στο προϊόν υψηλά πρότυπα υγιεινής. ECO LABELED.

FIBER

Λευκή υποαλλεργική βάτα, που χρησιμοποιείται στην καπιτονέ δομή του στρώματος.

Η γέμιση είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά μαλακές ίνες που είναι απίστευτα απαλές, παρέχοντας ευαίσθητη, άνετη υποστήριξη για όλο το σώμα. Η ειδική σύνθεση του προσφέρει μια αίσθηση τεράστιας ευημερίας και βελτιώνει την αντίληψη της άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Έχει υποστεί θερμική επεξεργασία στους 210oC και συμβάλει στον σωστό αερισμό και υγιεινή των στρωμάτων.

LATEX FOAM

Νέας γενιάς οικολογικό αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με αφρό Latex. Χρησιμοποιείται στην καπιτονέ επεξεργασία του υφάσματος σε διάφορα ύψη.

Προσδίδει στο στρώμα εξαιρετικές ανατομικές ιδιότητες & αγκαλιάζει απαλά το σώμα.

i-LATEX

Αφρός από 100% φυσικό καουτσούκ.

Έχει άριστες αντιμικροβιακές και υποαλλεργικές ιδιότητες. Το LATEX είναι μια ουσία που εξάγεται από το εργοστάσιο της Hevea Brasiliensis κόβοντας το φλοιό για να μαλακώσει το γαλακτώδες υγρό που εκκρίνει. Ο αφρός λατέξ προέρχεται από τον βουλκανισμό του γαλακτικού υγρού. Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες, αυτό το υλικό μπορεί να επιλύσει πολλά αλλεργικά προβλήματα που γίνονται όλο και πιο συχνά καθημερινά. Η φυσική ελαστικότητα του λατέξ του επιτρέπει να προσαρμόζεται, κατά σημείο, σε οποιαδήποτε θέση του σώματος, έτσι ώστε να διατηρείται με εμφανή ορθοπεδικά πλεονεκτήματα.

FELTRO COTTONE

Βαμβακερός σκληρός τάπητας θερμικά επεξεργασμένος στους 210c. Οικολογικό προϊόν, ECO LABELED.

Προσφέρει μόνωση και ενίσχυση μεταξύ των ελατηρίων και των επιφανειακών υλικών. Παρέχει ορθοπεδική στήριξη και αντοχή στο στρώμα. Ιταλικής προέλευσης.

SUPPORT HD

Αφρώδες Υλικό Υψηλής πυκνότητας για περιμετρική στήριξη του στρώματος. Εξασφαλίζει σταθερότητα και στιβαρότητα του σκελετού.

7 ZONE POCKET SPRINGS

Σκελετός ατσάλινων ελατηρίων, τοποθετημένα σε ανεξάρτητες θήκες, τελευταίας γενιάς με 7 διαφορετικές ζώνες ανατομικής υποστήριξης για καλύτερη κατανομή του βάρους. Οι θήκες είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους μόνο στην μέση εξασφαλίζοντας την ανεξάρτητη κίνηση του κάθε ελατηρίου και προσδίδουν στο στρώμα μοναδικές ανατομικές ιδιότητες.

Οι 7 ζώνες ανατομικότητας προσφέρουν άνεση και σωστή κατανομή του βάρους και σωστή υποστήριξη του σώματος. Το anti noise tissue που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των θηκών εγγυάται την αθόρυβη λειτουργία του σκελετού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο