Excellence Bio

Βαμβακερό ύφασμα με αντιβακτηριακές και υποαλλεργικές ιδιότητες

Η απαλή αίσθηση που προσφέρει το η εξελιγμένη βάτα EDEN σε συνδυασμό με την ελαστικότητα που παρέχει το i-LATEX στον σκελετό του στρώματος παρέχουν  την μεγαλύτερη απόλαυση και άνεση στον ύπνο.
Τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι τοποθετημένα σε θήκες από ειδικό υφασμάτινο υλικό (ANTI NOISE TISSUE) που δεν φθείρεται και δεν δημιουργεί τριγμούς και θορύβους κατά την διάρκεια του ύπνου.

Χαρακτηριστικά στρώματος

Σκληρότητα
Πάχος

~32εκ

Όψεις

2

Επίπεδα

7

Σκελετός
ZONE SUPER-MICRO POCKET SPRINGS
Ελατήρια

~850

Περιμετρική στήριξη
BOX SYSTEM κατά βύθισης με SUPPORT HD

Δυνατότητα κατασκευής διαφορετικής σκληρότητας

Ανατομικό στρώμα με σκελετό ανεξάρτητων ελατηρίων

Share on facebook
Share on twitter

Ανάλυση χαρακτηριστικών στρωμάτων

TENCEL COTTON

Το ύφασμα αυτό αποτελείται από ίνα από την πρωτοποριακή ίνα TENCEL. Εμποδίζει το σώμα να χάσει πάρα πολλή  υγρασία κατά τη διάρκεια της νυκτερινής ανάπαυσης και βελτιώνει έτσι την προστασία της επιδερμίδας.

COTTON FABRIC

Βάτα από βαμβάκι μεγάλης αντοχής, θερμικά επεξεργασμένη στους 170°C, για απαλλαγή από ακάρεα και βακτήρια. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Αποβάλλει την υγρασία, και κρατά σταθερή την θερμοκρασία του σώματος. Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της επεξεργασίας δίνουν στο προϊόν υψηλά πρότυπα υγιεινής. ECO LABELED.

FIBER

Λευκή υποαλλεργική βάτα, που χρησιμοποιείται στην καπιτονέ δομή του στρώματος.
Η γέμιση είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά μαλακές ίνες που είναι απίστευτα απαλές, παρέχοντας ευαίσθητη, άνετη υποστήριξη για όλο το σώμα. Η ειδική σύνθεση του προσφέρει μια αίσθηση τεράστιας ευημερίας και βελτιώνει την αντίληψη της άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Έχει υποστεί  θερμική επεξεργασία στους 210oC και συμβάλει στον σωστό αερισμό και υγιεινή των στρωμάτων.

LATEX FOAM

Νέας γενιάς οικολογικό αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με αφρό Latex. Χρησιμοποιείται στην καπιτονέ επεξεργασία του υφάσματος σε διάφορα ύψη.

Προσδίδει στο στρώμα εξαιρετικές ανατομικές ιδιότητες & αγκαλιάζει απαλά το σώμα.

i-LATEX

Αφρός από 100% φυσικό καουτσούκ. 
Έχει άριστες  αντιμικροβιακές και υποαλλεργικές ιδιότητες. Το LATEX είναι μια ουσία που εξάγεται από το εργοστάσιο της Hevea Brasiliensis κόβοντας το φλοιό για να μαλακώσει το γαλακτώδες υγρό που εκκρίνει. Ο αφρός λατέξ προέρχεται από τον βουλκανισμό του γαλακτικού υγρού. Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες, αυτό το υλικό μπορεί να επιλύσει πολλά αλλεργικά προβλήματα που γίνονται όλο και πιο συχνά καθημερινά. Η φυσική ελαστικότητα του λατέξ του επιτρέπει να προσαρμόζεται, κατά σημείο, σε οποιαδήποτε θέση του σώματος, έτσι ώστε να διατηρείται με εμφανή ορθοπεδικά πλεονεκτήματα.

FELTRO COTTONE

Βαμβακερός σκληρός τάπητας θερμικά επεξεργασμένος στους 210c. Οικολογικό προϊόν, ECO LABELED.
Προσφέρει μόνωση και ενίσχυση μεταξύ των ελατηρίων και των επιφανειακών υλικών. Παρέχει ορθοπεδική στήριξη και αντοχή στο στρώμα. Ιταλικής προέλευσης.

SUPPORT HD

Αφρώδες Υλικό Υψηλής πυκνότητας για περιμετρική στήριξη του στρώματος. Εξασφαλίζει σταθερότητα και στιβαρότητα  του σκελετού.

7 ZONE SUPER-MICRO POCKET SPRINGS

Σκελετός ελατηρίων μεγάλης πυκνότητας . Είναι η επανάσταση στην κατασκευή κλασικών ανεξάρτητων ελατηρίων.
Οι θήκες είναι συνδεδεμένες  μεταξύ τους μόνο στην μέση εξασφαλίζοντας την ανεξάρτητη κίνηση του κάθε ελατηρίου και προσδίδουν στο στρώμα μοναδικές ανατομικές ιδιότητες.

Η πάρα πολύ μεγάλη πυκνότητα 2900 ελατήρια/τ.μ. σε συνδυασμό με το  υποαλλεργικό anti noise tissue τον καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

Περισσότερα Στρώματα

Στρώμα Ecstacy

Στρώμα Harmony

Στρώματα Luxury

Στρώματα Excellence Bio

Στρώματα Elegance

Στρώματα Anesis

Στρώματα Future

Στρώματα Comfort

Μετάβαση στο περιεχόμενο