Ξενοδοχεία

Μια σχέση που χτίζεται κάθε νύχτα

Ξενοδοχεία

Πάνω από 55 χρόνια εμπειρία

Ξενοδοχεία

Εκατοντάδες συνεργασίες με τουριστικά καταλύματα

Ξενοδοχεία

Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες

Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

H ποιότητα του ύπνου είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής ξενοδοχείου ή καταλύματος. Ένα στρώμα καλής ποιότητας, αναπαυτικό που προσφέρει ανατομικό και ξεκούραστο ύπνο, δίνει μια προστιθέμενη αξία στη εμπειρία του επισκέπτη.
Εμείς στην Premium Strom χτίζοντας πολυετείς σχέσεις με τους συνεργάτες μας, δοκιμασμένες στο χρόνο και στην ικανοποίηση του επισκέπτη, συμβάλλουμε στην ανάπτυξή τους.
Δημιουργώντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας βασισμένα στις πραγματικές ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης ξεχωριστά. Η παραγωγή στρωμάτων, ανωστρωμάτων, κρεβατιών μπορεί να γίνει με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά παραμετροποίησης (διαφορετικές διαστάσεις, ύψη, σκληρότητες) και να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στις δύο πλευρές.

Όμορφα όνειρα και άριστες κριτικές.

Γνωρίζουμε ότι το στρώμα ενός ξενοδοχείου έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Γι΄ αυτό το λόγο, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα ξενοδοχείου, ενοικιαζόμενα καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Για κάθε διάσταση και σχήμα
Από υλικά ανώτερης ποιότητας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο T. 2722 0 22594 για να διαμορφώσουμε το πακέτο σας για τα στρώματα του ξενοδοχείου ή του τουριστικού σας καταλύματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο