Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

H Premium Strom – Μεσσηνιακή Στρωματοποιΐα ιδρύθηκε το 1966 στην Μεσσήνη Μεσσηνίας μόλις 10 χλμ από Καλαμάτα, από τον Δημήτρη Τσόλκα γνωστό τεχνίτη σε ολόκληρο τον Νομό Μεσσηνίας, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη της Premium Strom, Παναγιώτη Τσόλκα.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία με παράδοση στο χειροποίητο

Συνεχίζοντας την παράδοση του χειροποίητου, ο συνδυασμός της βαθιάς γνώσης με τις επενδύσεις στην τεχνολογική ανάπτυξη και τα εξελιγμένα μηχανήματα, με κάποια να είναι από τα λιγοστά του είδους τους σε όλη την Ελλάδα, διαμόρφωσαν την εταιρική μας φιλοσοφία.

Οι φυσικές πρώτες ύλες με περισσότερες από αυτές να τις εισάγουμε και η προσήλωση στα πιστοποιημένα υγιεινά υλικά, κάνουν κάθε στρώμα που φέρει την υπογραφή μας, εξαιρετικό σε ποιότητα. Αγκαλιάζουν το σώμα σας και του χαρίζουν έναν ανατομικό, ποιοτικό ύπνο.

Χειροποίητα στρώματα, ραμμένα στο χέρι!

Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις

Η Premium Strom εδρεύει στο νομό Μεσσηνίας, στην πόλη Μεσσήνη 10 χλμ από Καλαμάτα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται το εργοστάσιο και ο εκθεσιακός χώρος.

Από το 1966, η τεχνογνωσία της στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων σε συνδυασμό με την τεχνολογική ανάπτυξη έχει τεθεί στην υπηρεσία του ύπνου σας, για να σας εγγυηθεί ονειρεμένες νύχτες.

H Premium Strom στις εγκαταστάσεις της παράγει στρώματα για ιδιωτική και ξενοδοχειακή χρήση, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου και χρησιμοποιεί όλα τα νέα καινοτόμα υλικά ώστε να ανταποκριθεί επάξια στις ανάγκες της εποχής.

Τα στρώματα Premium Strom σχεδιάζονται με φυσικές πρώτες ύλες, πιστοποιημένα υλικά και την αξία της τέχνης του χειροποίητου. Τεχνολογία και υψηλή ποιότητα, συνδυάζονται αρμονικά σε κάθε στρώμα που έχει την υπογραφή τους.
Προσήλωση στην ποιότητα
Όλα τα στρώματα Premium Strom φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν ότι μέσα από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και δοκιμές, ανταποκρίνονται 100% στις προσδοκίες σας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο